ALL ABOUT YOU // NEW SERIES FOR KOSTA BODA

All_About_You_02 All_About_You_Square
Pessbilder från Kosta Boda för “All About You”.

Nu till hösten har jag tagit fram en ny serie med dricksglas för Kosta Boda. De lanseras på Formex nästa vecka och kommer att finnas i butik från september!!!!! Här ser ni första bilden på hur motiven ser ut. Går inte att beskriva med ord hur sjukt kul detta är.

“All About You”, heter hela serien som består av 3 glas: “Love You”, “Miss You”, “Want You”. Namnen är inspirerade från hur jag känner mig de dagar då mannen är på resa. Vi har ju haft distans till och från sedan vi blev ihop för 9 år sedan och de här glasen jobbade jag som mest med när han var borta. Känns fint att ha dem som en liten hyllning till oss men också att de har sina egna storys var och en. Den rosa står för kärlek, den blåa för att sakna någon så mycket så att det gör ont och den röda för att passionerat vilja ha någon.

De kommer att säljas i 2-pack från och med september.

15 reaktioner på ”ALL ABOUT YOU // NEW SERIES FOR KOSTA BODA

  1. Åh Sara du gör det igen, jag älskar dem! Attityden i tjejerna är helt underbar och med storyn bakom, tja det är ju succé helt enkelt! Får jag låna bilderna? :)

    KRAM

    1. Åh, det betyder så mycket att höra från dig <3 Tack! Det är Kosta Bodas pressbilder och du får självklart låna :) kram

  2. Jag såg din Collection All about you i Augusti tror jag.
    Jag gick och väntade på dom och satte upp mig på en väntelista för att få ett mess när dom skulle komma till affären. Idag så fick jag äntligen hem dom och dom är såå underbart fina! Jag har inte druckit ur dom än men jag kan säga att jag redan nu är väldigt nöjd med dom. Dom är jättefina! Jag älskar dom! Bra jobbat med dom.
    Har sett NU att du har gjort en del saker men dom här såg jag först,har inte hunnit kolla upp dina saker än MEN det ska jag. :) Tack för att du designade så fina glas.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.