ART INSPIRATION: DECEMBER

Art_Inspiration_DecemberGlad andra advent. Hoppas att ni börjar få julstämning i stugorna. Såhär ser min inspirationsmapp med konst ut för tillfället. Havsblått och grönt är visst det undermedvetna temat i december. Det har nog att göra med att jag så gärna vill måla en tavla med ett stort hav. Jag har haft den i huvudet hela hösten, men det är alldeles för kallt för att sitta ute i min studio och måla. Längtar till sommar och vår bara för den sakens skull.

Nu ska jag fixa med lite foton och se om jag kan få till ett julpyssel.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |

1 reaktion på ”ART INSPIRATION: DECEMBER

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.