GOKÚ – JUST ANOTHER BEAUTIFUL FONT

GokuJag kan bli helt salig när jag snubblar över vackra typsnitt. Mitt senaste fynd heter Gokú och är designat av en kille som heter Anthony James. Titta på det bara. Siffrorna är to die for. Tänk alla fina förpackningar, bokomslag eller affischer man kan göra. Finns att ladda ner gratis här.

PS. Torsdagstemat för i morgon är VILD och vi samlas hos Nollfemnolltvå.

8 reaktioner på ”GOKÚ – JUST ANOTHER BEAUTIFUL FONT

 1. Hej Sara,
  Jag funderar på att göra en hemsida, lite längre fram, och undrar hur du har gått tillväga för att skapa din. Har du betalat för att få den gjord, eller har du gjort den själv? :)

  Vad ska man tänka på? Rekommendationer? Min hemsida kommer att handla om makeup då jag ska läsa till makeup artist! :)

  Sandra

  1. Vad kul! Det tycker jag absolut att du ska göra :) Jag har köpt plats på ett webbhotell + en domän och sedan har jag gjort hemsidan själv i WordPress med hjälp av ett färdigt tema. Jag skulle rekommendera att köpa en färdig hemsida om man inte vet vart man ska börja. Googla på köpa hemsida, så hittar du flera tjänster för detta. Lycka till :)

 2. Hei!
  På den gamle bloggen hadde du et tema som het “nice free font”. Har disse innleggene nå blitt borte med flyttingen til ny adresse? Får ikke søkt de opp:(

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.