IT FEELS LIKE THE END

Blue_Mountain
“It feels like the end”, Sara Woodrow 2015.

Idag har jag hakat på torsdagstemat igen efter någon veckas paus. Temat var noggrannhet och jag ville måla ett snötäckt berg. Man får ju tolka fritt. Varje tema kommer att presenteras på Artemilias blogg från och med nu, så se till att hålla er uppdaterade där. Ni får jättegärna haka på.

18 reaktioner på ”IT FEELS LIKE THE END

  1. Så fint! Jag har blivit lite besatt av tanken på berg den senaste månaden, jag måste nog ut och fjällvandra i sommar fast jag har aldrig testat på något liknande. Kanske bra grej att temat är samlat på en blogg, jag glömmer alltid bort det om jag inte får en påminnelse och jag följer inte er allihopa. Men ska börja följa Emilia nu då så jag inte missar fler! :)

  2. Så otroligt vackert! Älskar den här så mycket <3 känns alltid som att du blir så produktiv när din englishman är bortrest. Eller? Ett plus i saknaden kanske :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.