ONE 🎈

Malakai, 1 Ă„r.

Imorgon fyller min lilla bebis 1 Är! Har tittat tillbaka pÄ alla bilder och kan inte förstÄ hur den nyfödda bebisen pÄ bilderna ett ögonblick senare nu ska fylla 1. HallÄ? Hur Àr det ens möjligt?

Vi har alla legat utslagna i influensa senaste veckan. Barnen och Englishman först och nu jag. Har ett inflammerat öga för tillfÀllet, men hjÀrtat Àr lika varmt och fullt av kÀnslor ÀndÄ.

Tidgare i veckan gick jag igenom bilder frĂ„n nĂ€r Alfie var nyfödd och hans födelsedagar sedan dess (han fyllde 7 Ă„r igĂ„r). Det stĂ€mmer verkligen att man satsar lite mer pĂ„ första barnet. 🙈 TĂ„rtorna och kalasen osv. Jag har plannerat en tallrik gröt med jordgubbar till Malakai imorgon. Det Ă€r tur att kĂ€rleken inte mĂ€ts i hur satsigt firande man fĂ„r.

Det gÄr inte med ord beskriva hur mycket jag Àlskar dig!

Nu ska jag slÄ in ett paket, blÄsa upp en ballong och sedan sova och vila den hÀr trötta kroppen. God natt pÄ er!

7 reaktioner pĂ„ ”ONE 🎈

  1. Stort grattis till bÄda killarna!
    Bra jobbat, att kÀmpat er igenom influensan! Jag trodde den höll pÄ i februari och slutat gÄtt nu. Jag och dottern blev sjuka i pÄskhelgen. SÄ vidrig sjukdom. LÀngtar till sommaren. Stort krya pÄ dug och er!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

Denna webbplats anvÀnder Akismet för att minska skrÀppost. LÀr dig hur din kommentardata bearbetas.