REMEMBER REMEMBER THE 5TH OF NOVEMBER

Remember_Remember_01Vet ni att nu i dagarna firade min blogg 9 år. Sista oktober 2005 skrev jag mitt första inlägg och sedan dess har det blivit några tusen. Det är helt galet länge. På den tiden hade jag bloggen bara för att skriva korta dagboksinlägg om saker jag störde mig på eller roliga saker om mina kollegor. På den tiden hade jag heller nästan inga bilder utan bara text. Självmord för en bloggare idag, eller hur ;)

Jag har så sjukt mycket bilder i mitt arkiv och om jag hade haft bloggen i samma anda då som nu hade dom med all säkert hamnat här. Men nu ligger dom på en back up-disk och samlar damm istället. Här är bilder från en kväll när jag bodde i England och vi var ute och kollade på fyrverkerier. 5:e november är ju Bonfire Night in the UK och såhär såg det ut för exakt 6 år sedan.

Remember_Remember_02 Jag var relativt nygift med den här engelsmannen.

Remember_Remember_03 Bodde i Plymouth och just den här kvällen var vi ett gäng vänner och kollade på fyrverkerierna vid hamnen.

Remember_Remember_04 Englishman + fyr.

Remember_Remember_05Nathan, Paul och Kahila. På den tiden fanns inte Facebook, men vi har alla kontakt där nu, vilket är kul.

Remember_Remember_06 Louise, som jag saknar, Englishman och Jay.

Remember_Remember_07Detta var tydligen min drink den kvällen. Tur att man utvecklas i sitt fotande alltså.

Remember_Remember_08 Nathan, som nyligen blivit pappa. Grattis till honom!

Remember_Remember_09Haha, den här bilden hittade jag mitt i allt också. Kom så väl ihåg att jag störde mig på att alla, verkligen ALLA, i hela Plymouth gick runt i nedtrampade (fejk)uggs. Här hade jag fotat för att ha som bevis.

4 reaktioner på ”REMEMBER REMEMBER THE 5TH OF NOVEMBER

  1. Haha det är så himla kul att titta tillbaka på gamla bilder! För någon vecka sen kollade jag tillbaka i min gamla blogg på inlägg från 2009, fyyy vad pinsamt att läsa inlägg jag skrev när jag var 17-18! Men det är ju kul (och skönt) att se att man utvecklas, som med din drinkbild ;)

  2. Men visst fanns Facebook då? Har för mig att jag blev medlem 2007. Kommer ihåg att du berättade om alla uggs. Haha. :)

  3. I remember this evening! It seems so long ago – so much has changed in 6 yrs! Great memories of you both here in the UK though. Miss you too and hope someday we get to catch up and meet your two gorgeous boys!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.