WHAT I LOVE ABOUT MUSIC

Torsdagstema_MusikBland det finaste jag vet är vackra melodier med sorgsna texter. Musik har en sådan enorm beröringskraft och det är så häftigt att man kan genom en låt få känna sig olycklig för att vid nästa låt känna som om man kan ta över världen. Nu på torsdag är det min tur att välja torsdagstema och jag har valt temat MUSIK. Tolka fritt så länkar jag till alla på torsdag. Puss!

8 reaktioner på ”WHAT I LOVE ABOUT MUSIC

  1. ville bara säga att du är så sjukt begåvad!! älskar alla dina målningar.När jag vill ha inspiration går jag in på din blogg och myser runt.
    fortsätt med det du gör för du gör det så bra :) vill ha alla dina målningar på min vägg!!

    Hälsningar Emma

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.