Birkenstock_Earrings_01 Birkenstock_Earrings_02 Birkenstock_Earrings_03 Birkenstock_Earrings_04 Birkenstock_Earrings_05 Birkenstock_Earrings_06 Birkenstock_Earrings_07 Birkenstock_Earrings_08
All black Birkenstock HERE. Pearl / Gold swing earrings HERE.

På fredag ska jag åka iväg på semester och idag har jag köpt ett par nya sommarskor som jag ska ta med mig på resan. Ett par helsvarta Birkenstock helt i plast. Det var egentligen Englishman som skulle köpa t-shirts och linnen och jag skulle egentligen inte köpa något alls. Men det gick helt enkelt inte att stå emot efter att jag hade provat. Så sköna.

Hämtade även ett paket från ASOS på posten. Även här grejer som Englishman hade beställt. Dock hade det slinkigt med ett par örhängen till mig i paketet. Lätt hänt när man ber mig logga in med mitt konto. Hihi. Älskar skor och örhängen.