Sara Woodrow, född i Alingsås 1983, är designer, konstnär och illustratör. Hon är bosatt utanför Uppsala, är gift och har fyra barn. Hon uppskattar att arbeta med olika tekniker och för henne har det alltid varit viktigt att hennes motiv förmedlar en känsla eller berättelse.

Sara har bland annat illustrerat för ett av världens största modehus inom haute couture, Dior, där hon illustrerade modeporträtt av ett 30-tal gäster till showen Dior Cruise 2020 i Marrakech. Hon är även formgivare för Kosta Boda, där hon har  illustrerat motiv till olika glas – såsom vinglas och champagneglas – samt två karaffer i serien All About You. Hennes arbete karaktäriseras av en stark trendkänsla och närvaro i tiden, så det är inte konstigt att hon idag är ett välkänt namn bland många unga designintresserade.

Här kan man se några tidigare och pågående uppdrag.

För kontakt, skicka gärna ett mail på:

sara@woodrow.se

”Jag finner inspiration i allt som är vackert runt omkring mig. Det kan verkligen gå från dag till dag. Men det viktigaste för mig är min tro, mitt hopp och min kärlek. De ligger som grundläggande inspiration till allt jag skapar.” – Sara Woodrow

Här samlas konst, arbeten, designsamarbeten, saker som inspirerar och det som ligger på hjärtat – i första hand tron på Jesus. Här finns ett inlägg om hur han förvandlade mitt liv för all framtid.