MAKE ICE BLOCKS WITH FLOWERS

Ice_Flowers_01 Ice_Flowers_02 Ice_Flowers_03 Ice_Flowers_04
Just nu sjunger mina pioner i trädgården på sista versen. Tidigare i veckan plockade jag in några fina för att frysa in till en grej. Det känns extra fint att ha dem i frysen och veta att de kommer att hålla länge där inne. Vackert att ha som dekoration och vill man kan man dessutom byta ut blomman och frysa in något ätbart och ha i drinken i sommar.

Till mina blommor hade jag små och stora plastburkar som jag la blommorna i och sedan på med vatten. Ställ in i frysen över natten och nästa dag hade jag dessa vackra isblock.

3 reaktioner på ”MAKE ICE BLOCKS WITH FLOWERS

  1. Awesome picture!
    Im hyo from South korea, Webdesigner.
    I would like to use your picture for my commercial website.
    Could you give me permission?
    Please, answer, thanks a lot.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.