♡♡♡ PRINTABLE CALENDAR 2022 ♡♡♡

Det senaste året har jag samlat på mig en hel del skisser i min skissbok. Bilder jag fått under olika tillfällen när jag varit själv i min kammare eller vid olika sammankomster. Jag hade inte planerat att ha dem till något alls och ibland är det kanske just det som blir bäst. Nu får de pryda var sin månad i 2022:s kalender. Alla bilder är från året som gått (förutom två som är från en tidigare skissbok).

Kalendern finns att ladda ner för privat bruk här. :)

Det har varit ett speciellt år för mig på många sätt. Jesus har varit närmare än någonsin och det märks kanske på motiven.

Nytt för nästa år är att jag kommer gå från att ha varit mammaledig med lilla Lova till att börja jobba igen. Jag har nästan glömt bort hur det känns. Min man sa till mig i veckan att han ser så fram emot att få vara hemma och ”inte göra nånting”. Han ska nämligen vara pappaledig när jag jobbar. Jag kände samma sak. Ska bli jätteskönt att ”inte göra nånting”.

Hoppas att den friden som jag känt kan få prägla ditt nästa år också.

 

Kalendern skrivs ut som A4 i 12 ark. För att ladda ner den, klicka HÄR!

 

« »