1 VECKA – 7 RÄTTER

Five_00
Förra veckan bestämde jag mig för att försöka få lite variation på våra middagar här hemma. Jag är så oerhört trött på fiskpinnar och köttfärssås, som våra middagar består av alltför ofta, så bestämde mig för att prova en sådan där färdig matkasse. Problemet var bara att när jag skulle beställa min kasse visade det sig att de inte leverer till mitt postnummer :'(

Men istället för att hänga läpp googlade jag upp ett gäng recept som lät goda, skrev ner alla ingredienser på en lista och gjorde min egen matkasse.

Såhär såg min vecka ut:

Five_01_Monday
Måndag: Kräft- och bönpasta med ruccola. Recept här.

Five_02_Tuseday
Tisdag: Grekiska biffar med fetaost. Recept här.

Five_03_Wednesday
Onsdag: Torsk med blomkålscouscous. Recept här. (Obs! Detta var sjukt gott.)

Five_05_Thursday
Torsdag: Grillade hamburgare. Recept som man känner för.

Five_06_Friday
Fredag: Marinerad sesamlax med risnudlar. Recept här.

Five_07_Saturday
Lördag: Pizza på orientaliskt tunnbröd. Recept här.

Five_08_Sunday
Söndag: Kyckling i ung med rostade grönsaker. Recept här.

Nästa vecka blir det bland annat ratatouille :) Fler goda recept tas tacksamt emot ♡

« »