10 OF MY BEAUTY FAVOURITES

10_Of_My_Beuaty_Favourites_01
Jag fick en fråga angående min vita eyeliner i förra inlägget så jag tänkte passa på att tipsa om några av mina skönhetfavoriter som jag använder för tillfället. Jag är egentligen en sådan som gillar det jag gillar och håller fast vid det som fungerar för mig. Men ibland kommer jag över produkter via tips från vänner eller professionella som jag nu tänkte tipsa vidare om.

Här är mina favoriter just nu:

10_Of_My_Beuaty_Favourites_02
Mega shine & Heat protector från Hårologi. Fixar håret glansigt och skyddar håret när man plattar eller fönar. Dessa köper jag hos min frisör.

10_Of_My_Beuaty_Favourites_03
✚ Macadamia Natural Oil Deep Repair Masque. Ett måste för mitt hår som skyddar det från att bli torrt och skadat. Fick tips om denna från en frisör när jag sa att jag vill ha den bästa inpackningen som finns. Denna skulle tydligen vara toppen och jag älskar både hur den luktar och vad den gör med mitt hår. Finns att köpa HÄR.

10_Of_My_Beuaty_Favourites_04
OPI Salmon Sand. Tycker att OPI har bland de bästa nagellacken och jag älskar neutrala naglar för tillfället. Brukar vanligtvis ligga runt 150 kr, men kostar bara 99 kr HÄR.

Isadora Wonder Nail Bridal Pink. Detta är nästan för bra för att vara sant. Torkar fort, håller jättelänge och kostar bara 79 kr. Mitt absoluta favoritlack just nu. Finns HÄR.

Matte Top Coat från H&M. Funkar att måla över alla lack för att få en matt yta istället för blank. Älskar det. Fanns inte på H&Ms webshop, men hittade ett liknande HÄR.

10_Of_My_Beuaty_Favourites_06

Paul Smith Rose. Jag använder väldigt sällan parfym nu för tiden eftersom jag mest är hemma med småbarn på dagarna. Men detta är min favorit om jag går ut eller bara vill dofta extra gott. Förpackningen är så sjukt fin och nu finns den med rabatt HÄR.

Pink Sugar. Denna är nästan helt slut nu så måste verkligen köpa en ny. Doftar som sockervadd som ju är världens godaste doft enligt mig. Älskar den. Finns att köpa HÄR.

10_Of_My_Beuaty_Favourites_05

Clinique Even Better. Kanske är svårt att tipsa om en foundation eftersom detta är väldigt individuellt, men denna är verkligen tipsvärd. Så enkel och smooth och mixar sig fint till egna hudfärgen. Finns HÄR.

Vit och svart eyeliner från Mary Kay. Dessa små burkar med en tillhörande pensel är nog världens bästa eyeliner. Man kan tillochmed gråta ögonen ur sig och den sitter som den ska ändå. Trots detta är den ändå inte svår alls att tvätta bort. Älskar den. Leta upp närmaste Mary Kay-konsult och köp! Jag köper mina HÄR. Värd vardenda krona :)

Har ni några favoritprodukter? Tipsa gärna!

« »