3 OF MY BLOG SECRETS

3_Of_My_Blog_Secrets
Just nu håller jag på att korrekturläsa en intervju som jag varit med i under våren och som kommer att komma i början av sommaren. Under intervjun fick jag frågan vad hemligheten till en framgångsrik blogg är. Bra fråga, som jag själv gärna skulle vilja ha svaret på :) Det är verkligen svårt, men det finns tre saker som jag tror är viktiga:

1. Var bra på något

2. Presentera det på ett snyggt sätt

3. Var generös

Mina populäraste blogginlägg, som fortfarande genererar flera tusen besök per månad, är min gratiskalender för 2015 och hur man gör en guldeffekt i Photoshop.

Det är mina bästa hemligheter faktiskt. Inte så hemliga kanske. Den sista, att vara generös, tror jag är nyckeln. Dela med sig av sina smaskigaste hemlisar som man egentligen helst skulle vilja hålla för sig själv. Då menar jag inte privat skvaller, utan genuin kunskap eller tips som läsarna verkligen skulle tycka var intressant att ta del av.

« »