3 THINGS I LIKE RIGHT NOW

03_Things_01
1. Cropped flares. [source]

I sommar vill jag gå runt i avklippta utsvängda jeans. Så fint! Vill bara inte klippa av några som jag redan har. Dilemmat. Kan verkligen få ångest av att klippa av saker. Tänk om jag ångrar mig etc etc. Kan eventuellt klippa av om jag inte gillar grejerna från början men har inga i garderoben som jag inte gillar. Fast man brukar ju inte ångra sig efteråt, eller? Får se om jag köper ett par nya eller klipper av ett par gamla.

03_Things_02
2. Calm kichens. [source]

Har fastnat för inredning som är lugn och harmonisk. Neutrala färgskalor, enkla snitt, färre saker och mindre plotter.

03_Things_03
3. White shirts. [source]

Den perfekta vita skjortan, en vit singoallatopp eller en udda skjorta med ögon runt knapparna, yes please :)

« »