3 THINGS I LIKE RIGHT NOW

03_Things_01
1. Cropped flares. [source]

I sommar vill jag gå runt i avklippta utsvängda jeans. Så fint! Vill bara inte klippa av några som jag redan har. Dilemmat. Kan verkligen få ångest av att klippa av saker. Tänk om jag ångrar mig etc etc. Kan eventuellt klippa av om jag inte gillar grejerna från början men har inga i garderoben som jag inte gillar. Fast man brukar ju inte ångra sig efteråt, eller? Får se om jag köper ett par nya eller klipper av ett par gamla.

03_Things_02
2. Calm kichens. [source]

Har fastnat för inredning som är lugn och harmonisk. Neutrala färgskalor, enkla snitt, färre saker och mindre plotter.

03_Things_03
3. White shirts. [source]

Den perfekta vita skjortan, en vit singoallatopp eller en udda skjorta med ögon runt knapparna, yes please :)

4 reaktioner på ”3 THINGS I LIKE RIGHT NOW

  1. Älskar också den harmoniska inredningen. Men mestadels på bild jag hade aldrig kunnat ha så där hemma hos mig! Är alldeles för stökig av mig och öser gärna på med för mycket pynt ;) dock så ska jag försöka hålla mitt framtida sovrum cleant. Tänker att det borde vara bra för sömnen?? Fint inlägg i övrigt också. Gillar att läsa om vad som inspirerar andra för ögonblicket!

    1. Jag håller med, min man är ju som tur är mer ordningsam än vad jag är så har haft tur :) tack <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.