4 FRÅGOR & 4 SVAR

Har en fråga, hur gör du när du sålde posters, hur gick du tillväga för o få din tavla (målning) till posters? Tack för svar :)

Svar: Hej! Kontakta ett tryckeri. :) De är experter på att hjälpa till. Kram!

Hej Sara! Jag vill också byta ut mobilerna mot alarmklockor. Vilka köpte du? Och varför just dem? :) kram

Svar: Hej :) Gör det! Köpte två digitala på Clas Ohlsons för 49kr/st. Här.

Jag blir så inspirerad av dig som har lyckats få en djupare slags kärlek till Gud. Jag har varit kristen hela mitt liv, men kan känna att det går lite på automatik liksom. Hur gjorde du för att få en bättre relation till Gud och när kände du att du ”bröt igenom”?

Svar: Hej! <3 Jag hade, precis som du, varit kristen hela livet på automatik och trodde att jag hade allt jag behövde i det. Men så en dag för 4 år sedan ställde jag mig frågan om Jesus verkligen verkligen finns. Hade inte upplevt något riktigt Gudsmöte även om jag alltid hade trott på Gud. Och med den frågan mötte Gud mig i min ensamhet på ett sätt som vände upp och ner på hela mitt liv. Jag bara visste i mitt hjärta att det var Han. Då förstod jag att det fanns mycket mer med livet med Gud som jag hade missat. Så efter det började jag be så ofta jag kunde att Gud skulle ge mig en huger efter honom. Längtan fanns där, men det tog nästan ett år innan poletten föll ner hos mig och jag insåg hur otroligt mycket han älskade mig. Jag är helt övertygad att om det finns en längtan efter det i ditt hjärta kommer han att möta dig på samma sätt. :) 

Sååå snyggt bäddset! ? Och glasen och karaffen är så sjukt fina!! Finns samtliga att köpa i butik redan nu? Kram!

Svar: De kommer att finnas hos bland annat Cervera och Royal Design snaaart. :) Kram!

« »