ALFIE OCH NANNY

Nanny_Alfie_01 Nanny_Alfie_02 Nanny_Alfie_03 Nanny_Alfie_04I helgen har vi besök av Alfie och Stellans farmor och farfar. Alfie har visat farmor alla sina hemliga ställen i trädgården. Det är så fint att höra honom prata engelska med dom. Det blir någon form av svengelska för det mesta, men supergulligt med alla hans små engelska ord. Vi har alltid pratat båda språken med honom, jag har pratat svenska och Dän har pratat engelska. Sedan har han dessutom en dag varje vecka när han pratar engelska på förskolan. Sån bra grej att ha tillgång till!

Nu ska vi äta middag. Fortsatt trevlig kväll på er!

3 reaktioner på ”ALFIE OCH NANNY

  1. Hej! Jag blir alltid så inspirerad av dina bilder, de är så vackra i färgen dessutom. Och fantastiskt fin familj har du!
    Undrar om du använder ett särskilt filter med telefonen eller redigerar du dina bilder i ex ps i efterhand?
    I vilket fall som helst ska du vara så nöjd med dig själv att du kan inspirera andra med din vackra kreativitet och konst. Måste nog beställa en tavla av dig snart <3 All lycka!

    1. Hej! Tack, blir så glad av att läsa ♡ Bilderna som är på bloggen är alla fixade i photoshop. Bilderna på instagram kör jag filter på i mobilen :) kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.