ANOTHER RAINY MONDAY

Trapped inside the page.

Efter frukost denna regniga måndag tog jag fram min skissbok och lät pennorna leva sitt eget liv. 

Efter lunch tog jag med mig apekatterna och gick ut i skogen för att leta efter svamp. Alfie var riktigt grym på att hitta kantareller. Älskar att han letar och letar och sedan hittar. Han måste ha ärvt min pappas svampgen. De flesta var väldigt små fortfarande, men några rackare fick vi med oss hem.

Så det blev smörstekta kantareller till 15-fikat. ??

Och som om det inte vore nog fixade jag ihop en pasta vongole till middag. Blev så sjukt gott. Gjorde efter receptet på baksidan av icas egna hjärtmusslor och la på kalla körsbärstomater efteråt. 

Nu har apekatterna somnat och måndagen är på väg mot sitt slut. Imorgon väntar mer regn, men vem hänger läpp? 

« »