ATT LÄMNA ALLT


Mars är nästan slut och jag väntar med spänning på den här lilla bebisen som ligger i magen och snart kommer ut. Stellan kom två dagar tidigare och Alfie kom en dag efter. Nu känns det inte helt overkligt längre utan jag kan istället finna mig själv i något slags lyckorus blandat med enorm spänning och längtan att få träffa den här nya människan. Tre dagar kvar, enligt beräkningarna här.

Jag har trappat ner på arbetstempot och fått en del tid över till att fundera, läsa, be och lovsjunga Gud. Det är verkligen mina bästa saker just nu. Att bara få vara. Den senaste tiden har jag tänkt mycket på vad det betyder att lämna allt för Jesus.

I januari skrev jag om min bön att helige Ande skulle öppna mitt hjärtas ögon ännu mer och uppenbara kärleken till Jesus mer. Om jag ser tillbaka på mars har mina tankar gått till att tänka över vad det innebär i mitt liv att verkligen ge upp allt och följa honom. Är det något jag bara sjunger i en lovsång eller något jag faktiskt gjort? Lämnat ALLT? Jag ska vara helt ärlig. Det är verkligen svårt. Det låter dessutom som helt galenskap att ge upp något för en person man aldrig ens sett med sina fysiska ögon. Hur kommer det sig då att jag inte vill något annat?

Här är några saker som inspirerat mig i mars: (på tal om att lämna allt)

✚ Låt: Frank Ådahl – Att Lämna Allt
✚ Youtube klipp: Francis Chan – The Cost of Decipleship
6:e februari ur min andaktsbok: ”Om ni alltså har uppstått med Kristus, sträva då efter det som finns där uppe där Kristus sitter på Guds högra sida. Tänk på det som finns där uppe, inte på det som finns på jorden. Ni har ju dött, och ni lever ett osynligt liv tillsammans med Kristus hos Gud.” Kol 3:1-3

 

8 reaktioner på ”ATT LÄMNA ALLT

  1. Fint att få läsa dina tankar om det. Det är så stort och innebär så olika saker olika tider i livet tycker jag. Och ger tillbaka hela meningen med livet. Svårt att förstå och förklara, uppskattar att läsa andras tankar kring det. <3

  2. Wow! Jag köpte hela din kollektion ”All about you” efter att ha fått paret ”Love you” i studentpresent. Kollade upp dig lite och hittade hit till bloggen. Och då upptäckte jag att du är kristen. Fantastiskt att du skriver så öppet och naturligt om din tro! Det behövs fler som du! God bless!

    1. Tack Lydia! Gud välsigne dig! Blir helt tårögd av det du säger. Jesus har räddat mig och förvandlat hela mitt liv. Är så tacksam till honom för allt! Finns inget som är värt mer! Kramar :)

      ps. Kul att du gillar glasen ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.