BABY NUMBER 4 IS HAPPENING

Nu var det ett tag sedan jag var lite mer personlig här. Hela hösten och vintern har jag legat till sängs och inte haft varken hälsa eller ork. Det har varit minst sagt tufft men inte på grund av någon märklig sjukdom utan en fantastisk välsignelse som beräknas komma i vår nästa år.  Yes, baby number 4 is happening.

Det känns fantastiskt roligt och spännande. Så otroligt älskad och efterlängtad. Dock inte alls som mina tidigare graviditeter. De har varit ganska lika med normalt illamående i början från att sedan gå över i mitten och bli lite tungt mot slutet. Gissa om jag fick en chock den här gången? Detta har varit det absolut tuffaste jag gått igenom i mitt liv. Illamående och fullständig orklöshet dygnet runt. Och inte kan man räkna ut i förväg vad flera månader av isolerande och sängliggande gör med både kropp och själ. Det har verkligen varit både upp och ner. Många tårar, både jobbiga och av glädje.

Har varit beroende av att fokusera på Jesus varje dag. Så tacksam att Han finns vid min sida och bär mig igenom. Han ser både mina tårar och vet hur jag känner. Han ser tacksamheten som till sist är den som väger tyngst.

Nästa år får vi träffa en helt ny person och det går inte att beskriva lyckan och glädjen. Känner mig extremt känslosam när jag tänker på det. Vet att det förmodligen är hormoner, gråter nästan varje dag nu för tiden, men det ska bli så kul detta.

Love.

 

« »