BREAKFAST SEMINAR IN UPPSALA

Hennes_Frukost_PosterDen 9:e maj kl 10.00 kommer jag att prata på Hennes Frukost i Uppsala. Det är öppet för alla att komma och jag kommer bland annat att dela saker från mitt liv och min kristna tro. Det är något som jag inte riktigt har gillat att prata om förut, men det senaste året har jag hittat tillbaka till den igen och älskar att prata om det.

Maila gärna mig om du vill komma så kan vi säga hej efteråt :)

sara [@] woodrow.se

 

4 reaktioner på ”BREAKFAST SEMINAR IN UPPSALA

  1. Men åh, så spännande! Har varit lite nyfiken på din tro sedan du började dela med dig lite av den. Synd att man bor så långt ifrån Uppsala bara :)

    1. <3<3 Vi borde ju ta en fika hursomhelst i sommar om våra vägar möts :) kram på dig!

  2. Åh, hade varit superkul att hör dig prata om konst och din tro. Är själv troende :)
    Hoppas du har liknande seminarium i Stockholm någon gång <3
    Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.