BUSY AT THE BANK

Idag åkte jag till banken med Alfie och Stellan för att uträtta ett ärende. Stellan hade tryckt fel kod på min bankdosa för många gånger och när jag behövde göra en internationell betalning imorse gick det tydligen inte med mitt mobila bank-id. Det brukar ju annars funka till det mesta, men inte till detta så nu fick jag fixat båda så att det inte händer igen.

Att vara på ett bankkontor känns aningen old school. Trots att vi kom nästan precis vid öppning hade 23 personer hunnit ta kölapp före oss. Måste varit för att det var måndag efter semestrar eller kanske är det alltid så på banken? Vad vet jag. Det fanns iallafall lite att underhålla sig med den timmen vi fick stå i kö. Man kunde rita på roliga lappar med fina pennor till exempel. Exakt likadana pennor som när jag var liten och hade kul på banken.

« »