CLOWNEN CLAUDE MONET

Clownen_Claude_Monet_01 Clownen_Claude_Monet_02 Clownen_Claude_Monet_03 Clownen_Claude_Monet_04Clownen Claude Monet, Akvarell och bläck på akvarellpapper, Sara Woodrow, 2015.

Clownen Claude Monet hade tre ballonger. Han var som oftast en glad clown, men han var aldrig nöjd med antalet ballonger han hade. Så han gick ut på jakt för att hitta några fler. Han hittade godis och glass och fyra ballonger. Men han var ändå inte nöjd. Clownen Claude Monet är en sång som jag har skrivit till Alfie. Vi brukar sjunga den om och om igen och man kan sjunga hur många verser som helst genom att bara lägga till en ballong. Claude blir, som sagt, aldrig nöjd :) Igår målade jag en bild till honom så att vi vet hur han ser ut.

Han såg direkt att det var Claude när han vaknade i morse :) ♡♡♡

Jag har lagt upp honom i min shop som numrerat och signerat konsttryck också. Upplagan är begränsad till 50 exemplar. Nytt för Claude är att han kommer på 200 gram obestruket papper. Nämligen exakt samma papper han är målad på som original. Extra tjusigt.

P.S. 20% rabatt på allt i shoppen fram till söndag om man använder koden MAJ20.

3 reaktioner på ”CLOWNEN CLAUDE MONET

  1. Hej Sara, som vanligt är det du gör urtjusigt! Så begåvad. Jag jobbar själv med ungefär samma saker som du och är också hemma och är mammaledig med min minsta :) Jag funderar lite på detta med tryck. Hur trycker du dina konsttryck? Offset blir ju så ruskigt dyrt i så liten upplaga. Jag har digitaltryckt mina illustrationer hittills men skulle vilja offsettrycka. Eller få till det lite lyxigare på något vis iallafall. Du kanske har några tips?

    Med vänlig hälsning, Lina

    1. Hej! Vad kul :) Jag digitaltrycker mina och satsar på kvalité och fina papper som håller i alla år. Lycka till! Kram

      1. Jaha, vad skönt att det är fler än jag som kör på digitalt! Tack för ditt svar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.