COLD MORNINGS

godmorgon_01 godmorgon_02godmorgon_03God morgon. Fredag och städning på schemat. Allt lego måste flytta från matsalsbordet upp till Alfies rum så att vi får plats med gäster på middag ikväll. Alfie är dock en hejare på att hjälpa till att städa. Sedan hans intresse för ordning började har Stellan blivit enklare att städa tillsammans med också. Det är inte längre som en uppförsbacke med sjukliga mängder extrajobb, utan små medhjälpare som gärna hjälper till. Hur detta hände är det ingen som vet?

Har ni märkt hur kallt det blivit på morgnarna också? Den här veckan var det som att hösten riktigt tog över på riktigt. Har plockat fram en varm rock från förra vintern som jag helt glömt bort att jag hade köpt. Minnet är gott men kort.

4 reaktioner på ”COLD MORNINGS

  1. Visst har hösten kommit på riktigt nu? September var så himla knäppt här (i smålands djupa skogar) och kändes mer som augusti på huden. Men nu, nu är höstkylan är på riktigt. Och jag älskar det. Raggsockor, stickade tröjor och stora halsdukar. Åh.

    1. September var förvirrande indeed. Väldigt mysigt med löv och kyligare morgnar så man får klä på sig varmare tröjor och koftor :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.