DARK GRAY VELVET

Gray_Velvet_01Gray_Velvet_03Gray_Velvet_02Gray_Velvet_06Gray_Velvet_05Gray_Velvet_04
New favorite cushions. / Nya favoritkuddar.

Sammet är mitt favoritmaterial för tillfället. Så mjukt och vackert i alla dess skiftningar. Har bytt ut mina linnekuddar i sovrummet till gråa sammetskuddar. Skulle vilja gå och lägga mig nu faktiskt, men har tusen (inte tusen) andra saker som jag borde göra också. Det får nog bli en kopp te och varva ner lite.

Fick ett så gott te i senaste Testagramboxen så det ska jag fixa nu.

4 reaktioner på ”DARK GRAY VELVET

  1. Kuddarna är fantastiska! Får man fråga vart dom kommer ifrån? Även lilla piedestalen var väldans fin :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.