DEN 29:E AUGUSTI STÄNGER MIN SHOP!

So_This_Is_Good_Bye_01 So_This_Is_Good_Bye_02 So_This_Is_Good_Bye_03 So_This_Is_Good_Bye_04
So this is good bye.
Den 29:e augusti kommer min konstshop att stängas ner. Fram till dess gäller 25% på alla mina konsttryck (så långt lagret räcker).

Jag vill börja med att säga ett stort tack för den här tiden. Det har varit så oerhört roligt att ha igång den här shoppen. I nästan 7 år har den funnits uppe, men nu i höst och nästa år kommer jag att fokusera på andra grejer. Den kommer att stänga om två veckor och efter det kommer jag inte att sälja mina konsttryck längre. Fram tills dess gäller dock 25% på allt där inne (eller så långt lagret räcker).

Klicka här för att komma till shoppen.

Som sagt, tack igen för alla dessa år! <3 Det är svårt att beskriva hur mycket det har betytt för mig. Älskar er alla!

« »