DIY // STORAGE PAPER BAG

DIY_Storage_Paper_Bag_01
För någon vecka sedan gjorde jag två förvaringspåsar till mitt sovrum för att samla ihop diverse saker som ligger och skräpar på byrån. Inspirerad av den snygga papperspåsen Le sac en paier fast med min personliga touch.

DIY_Storage_Paper_Bag_02
Man behöver en brun påse (jag tog en potatispåse) och vit färg. Stryk först ett lager färg på påsen med hjälp av en kökssvamp. Lämna någon decimeter ofärgad. När färgen torkat, vik försiktigt ner kanten på påsen. Klart.

DIY_Storage_Paper_Bag_03
Jag tyckte att den blev fin bara helt vit. Men vill man kan man ju hitta på något kul att dekorera den med.

DIY_Storage_Paper_Bag_04
Här samlar jag nu lite allt möjligt som jag inte vill ha framme.

DIY_Storage_Paper_Bag_05
Dock inte mina glasögon, men de fick vara med på bild ändå :)

« »