Mars_IGNågra Instagramfavoriter från mars.

Stellan leker med tågbanan på golvet i lekrummet och jag har placerat mig på bädsoffan där inne. Tar tillvara på stunden som han leker själv. Oftast drar han i mitt ben och vill att jag ska leka och om han ser telefonen så vill han ha den. 

Minns att när Alfie var liten så kunde jag ibland ligga på soffan och vila lite medan han lekte, men om jag till exempel drog en filt över mig blev han sur och tvingade upp mig. Stellan är lite bättre på att underhålla sig själv och hittar på lekar. Ibland iallafall. Kanske är det för att det finns så många roliga leksaker att leka med när storebror är på förskolan. Allt är fritt fram. 

Han pratar mer och mer för varje dag. Apar efter och charmar oss med sina små ord. Favoriterna är Woody och Buzz från Toy Story. Och storebror ”Aggie”, även om det nog är roligast att retas.