ELISE LINDQVIST-PRISET 2019 TILL JONATAN ALFVÉN

Igår var jag i Stockholm för att dela ut Elise Lindqvist-priset, som i år gick till Jonatan Alfvén, från Love and Hope, för sin kamp mot barnsexhandeln. Här är han på bild tillsammans med älskade Elise efter att han fick ta emot priset. :)

Jag har insett bara den senaste tiden att ju närmare Fadern vi kommer desto mindre ära vill vi dra till oss själva. Det kändes därför otroligt varmt i hjärtat när jag läste att Jonatan skickar all sin ära vidare till den enda som förtjänar äran!

Här var priset på mitt skrivbord innan jag packade ner det till ceremonin igår. Handmålat och handgjutet glas från Kosta Boda.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.