ETT KÄRT ÅTERSEENDE

Name_Poster_Beige Name_Poster_Blue Idag lanserar jag två nya affischer med barnmotiv i min shop. Personliga födelsetavlor där man kan välja eget namn, datum, tid, vikt och längd. De har funnits några tidigare men eftersom det inte har funnits tiden över till specialbeställningar den senaste tiden har de varit vilande ett tag. Jag vet att många har efterfrågat detta så det känns jättekul att dessa kommer att finnas i min shop från och med nu. :)

En beige och en blå kanin.

En annan nyhet är att min Midsummer Moose Coffee Lady också finns i shoppen (begränsad upplaga av 50) från och med idag. Alla nyheter finns HÄR.

Midsummer_Moose_Coffee_Lady_Liten  Namnaffisch_Kanin_Beige_Gray_Stor  Namnaffisch_Kanin_Blue_Gray_Liten

2 reaktioner på ”ETT KÄRT ÅTERSEENDE

  1. Åh, kan man beställa dem fortfarande? Vi har liknande prints av dig till våra två stora ( en med elefanter och en med moln) men lilla trean har inte fått någon tavla då jag inte hittar något jag tycker passar med de andras fina!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.