EVERYTHING WILL BE ALRIGHT

Geometry_Sara_Woodrow
Everything Will Be Alright, computer art, Sara Woodrow, 2015.

Sitter i mörkret på mitt kontor och har precis gjort färdigt en ny design på temat geometri. Hade sådan lyx ikväll att Englishman tog hand om nattningen. Första gången på två veckor som jag fick sitta ostört och grotta ner mig framför datorn i flera timmar.

Gillar känslan och färgerna i bilden som är en blandning av grafik och foto. Den här septemberutmaningen var kanske framför allt att rita en bild varje dag, men det är roligt att göra något annat för omväxlings skull. Hålla igång kreativiteten. Snart har halva månaden gått och jag har bara missat en dag än så länge.

Nu ska jag slita mig från datorn och joina Engishman på vårt Narcos-marathon som vi precis började innan han åkte.

4 reaktioner på ”EVERYTHING WILL BE ALRIGHT

  1. Är också inne i Narcos-tittandet just nu och tycker att det känns som tortyr att Viktor ska iväg med jobbet hela veckan så att vi inte kan se fler avsnitt :P

    1. Åh neej, så jobbigt! Min är ju tillbaka nu men hade 2 veckors paus när han var borta. Hoppas han kommer hem snart! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.