FASHION ILLUSTRATIONS FOR DIOR BACKSTAGE

Innan Corona slog ut och innan Lova föddes gjorde jag ett illustrationsuppdrag tillsammans med Golden Mama för Dior Backstage. Det känns lite som en annan värld i en annan tid när jag tänker på det nu. Så otroligt mycket som har förändrats i vår värld sedan dess.

Uppdraget var att illustrera modeporträtt till ett 30-tal gäster till deras show (Dior Cruise 2020) i Marrakech, där de flugit in influencers och stjärnor från hela världen. Det var så hemligt att jag inte fick veta vilka det var jag skulle jobba för innan uppdraget blev mitt. Höll på att dö när jag fick veta att det var för Dior.

Jag hade precis avslutat ett annat uppdrag och tänkt för mig själv att även om det inte kommer in något jobb den här månaden så är jag så tacksam till Gud för allt han har gjort. Att han alltid förser och att jag aldrig behöver oroa mig. Även om det betyder att äta bönor en hel månad eller arbeta för ett av världens största modemärken så är Han min källa och har jag Honom har jag allt jag någonsin behöver.

 

Souzana Kengitsi

Såhär så inbjudan ut och här är några fler av porträtten:

Fulvia Carati

Lisa Olsson

Yoyo Cao

Sonya Esman

Camille Charriere

Alla porträtt är gjorda för hand med tusch, markers och liners på kallpressat akvarellpapper. Fler porträtt kommer…

Vill skicka ett stort tack till Dior och Golden Mama, som hittade mig.

 

 

« »