FLOWERS IN THE ENTERANCE

Poppies_Garden_01 Poppies_Garden_02 Poppies_Garden_03Plockade in blommor från trädgården idag. Kaprifol, ormbunke och vallmo och satte lite slarvigt i en vas. Här är en glimt av vår hall förövrigt. Direkt när man kommer in möts man av dessa blommor. De gör mig lycklig varje gång jag går förbi. Rött och orange som inte är mina färger ens. Älskar det ändå.

Har varit så nyfiken på alla blommor och växter i trädgården. Eftersom vi flyttade in i höstas har jag inte varit med om någon sommar här än. Tomten är rätt stor och bitar är vildvuxen med massor av spännande blommor, buskar och träd. Kan inte hjälpa att drömma mig bort och föreställa mig vem som kan ha bott här innan. Vem som planterade allt. Hur långt tillbaka allt går. Jag tror att min studio sträcker sig så långt som sent 1700-tal. Sedan är vårt hus från mitten av 70-talet. Ska försöka fråga någon granne som bott här längre och se om de finns något mer att berätta.

« »