FOR YOU ♡ 2015 CALENDAR

Free-Printable-Calander-2015-Sara-Woodrow-01 Free-Printable-Calander-2015-Sara-Woodrow-02 Free-Printable-Calander-2015-Sara-Woodrow-03Free-Printable-Calander-2015-Sara-Woodrow-04Även i år har jag tagit fram en julklapp till dig som läser min blogg. Det är en minikalender för 2015 med motiv som jag har målat under året som gått. Den är fri att ladda ner för privat bruk och skrivs ut på 3 st A4-papper. Klipp sedan ut 12 små A6-kort med alla årets månader. Hoppas att ni tycker om den. Skriv gärna en liten hälsning om du laddar ner den ♡

Ladda ner som pdf här.

God jul!

125 reaktioner på ”FOR YOU ♡ 2015 CALENDAR

 1. Åh men bästa Sara! Jag har ju förra årets hängandes i köket & kände mig så ledsen över att behöva ta ned den, och så kommer detta! TUSEN TACK :)

 2. Wiiieeee… :) Äntligen! Såå fin!
  Nu blev det lite lättare i en annars alltför tung och orättvis tid. Sambon och jag sa att ’den får symbolisera, nytt år och nya möjligheter’. Tack! Varm kram Anna

 3. Har årets kalender i köket och hoppades på att du skulle göra en för nästa år och nu kom den! :)
  Så himla fin, tusen tack! :)
  God Jul!

 4. Åhh, har längtat och undrat om det skulle komma en i år med, och det gjorde det. Tack så mycket för den tidiga julklappen! Den kommer förgylla vardagen lika väl som detta årets kalender gjort. Stort tack för att du delar med dig. Kram

 5. Jättetack! Jag börjar ha en rejäl samling från dig nu. 5 prints i A3-A4, en tallrik och denna. Like you alot!

  1. Du jag vet faktiskt inte. Man får kanske köpa en lite större ram och ha luft runt om. Hoppas du hittar någon som passar :) Kram

 6. Lycka! När jag såg den tänkte jag ”den måste jag ha!” men oroade mig över priset då min budget är knaper. Överlycklig när jag såg att den var gratis. Tack så mycket! Otroligt vacker kalender.

 7. Tack snälla du! Den laddar jag med glädje ner! :) Älskar dina bilder och köpte juni-motivet för en tid sedan. Jag längtar sååå till vårt hus står klart så jag kan få hitta fler att köpa och sprida ut där de passar.
  En fortsatt trevlig kväll önskar jag dig!
  Mvh Emelie

   1. Hi Sara,
    Do you think it is ok if I share your fantastic calendar with the readers over at my blog? Of course, I will link back to your blog & post. I’d love my readers to know about the beautiful art you create :) Let me know, thanks!
    ~Bipasha

 8. Årets bästa julklapp!
  2015 blir tredje året i rad som dina fina kalendrar får pryda mitt skrivbord.
  Stort TACK och vill även passa på att önska dig en God Jul och ett Gott Nytt År
  Kram

 9. Hur generöst var inte detta!! SÅ HIMLA SNÄLLT!!! Tittade på den och tänkte undrar var man kan köpa denna och så ser jag att den är gratis! Stort tack! Imorgon blir det ut på stan och hitta en lika fin klämma som du har på dina bilder!

 10. Tusen tack!
  Så fin kalender!
  Våra döttrar blev så glada för sina julklappar, Chocolate Molecule och Lovebug:))!

 11. Pingback: V2freak
 12. Wow, tellement magnifique! Je m’en veux de ne pas avoir connue cette artiste avant, elle a un talent incroyable. J’ADORE SIMPLEMENT :)

 13. Åh jag har väntat på din årskalender! Har inte hittat någon annan kalender som passar så bra i vårt kök. Tack för att du lägger upp den så vi kan ladda ner den. Du är jätteduktig!

 14. Hej Sara, har hittat din fina kalender som jag just laddat ner. Den ska samsas i ett litet färgglatt flaggspel som jag har hängandes ovanför min Mac/arbetsstation. Ska njuta varje dag mao ;)
  Mailar dig inom kort för en beställning på minst 1 motiv, kan bara inte välja motiv för alla är superfina! Kram

 15. Pingback: Loving Lately -
 16. Tack i år igen <3 Jag bytte 2014´s kalender varje månad (klippte ut varje) och hade ramen i köksfönstret – där alla som kom och hälsade på kunde se den :)
  Love it!

 17. One of my favorite calendar designs –it’s so chic! Also, got it featured in my latest calendar/planner compilation (2015 edition) in my blog so I won’t have to forget printing it out.

 18. He descargado el calendario, es una preciosidad, gracias por su generosidad y amabilidad por dejarnos descargarle.
  Un afectuoso saludo, Carmen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.