GETTING READY FOR ANOTHER YEAR

Getting_Ready_For_Another_Year_01 Getting_Ready_For_Another_Year_02Året närmar sig sitt slut och jag kämpar mot förkylningarnas förkylning. Har klarat mig från att vara sjuk nästan hela året, men denna rackaren kunde inte hålla sig borta. Kör på kurer med c-vitamin och KanJang. Det börjar vända nu tror jag.  Hoppas att jag hinner bli helt frisk till slutet av veckan. Då ska jag ner till Kosta och jobba sista svängen innan jul.

Förra året vid den här tiden hade Englishman och jag precis bestämt oss för att han skulle vara pappaledig och jag skulle jobba hemifrån. Det har varit helt fantastiskt att ha honom hemma varje dag det här året. Overkligt hur snabbt det har gått bara. Är så tacksam att vi fick ett helt år hemma tillsammans. Känner mig nästan lite bortskämd över hur bra vi har det i Sverige, även om det har varit tufft ibland att få ihop allt. Det ska bli spännande att se hur det kommer att funka nästa år. Pussla en hel del, gissar jag, men så är det ju när man har små barn.

Tänker ibland tillbaka på tiden då jag inte hade barn. Hur mycket jag tyckte att föräldrar var torra och tråkiga. Inte kan man väl vara kool katt med snorungar. Det är så skönt hur man släpper sina uppfattningar och helt enkelt inte bryr sig efter att man blir mamma. Hur mycket livet förändras och vad man värdesätter och prioriterar annorlunda. Nu gör det nästan ont i hjärtat av lycka när jag tänker på att jag ska få gå på Alfies julavslutning på förskolan i morgon. Han har övat på sina sånger här hemma så ska bli spännande att se om han faktiskt kommer att sjunga med i år. Förra avslutningen stod han helt still med armarna i kors och rörde inte en fena. Älskar det så mycket.

« »