GOLDEN

Idag har jag delat på en av mina svärmorstungor för att försöka multiplicera dem. Älskar verkligen dessa vassa blad och vill sprida ut dem på så många ställen som möjligt. 

I övrigt har jag världens lugnaste lördag. Ligger i soffan och väntar på att Englishman ska fixa lunch under tiden som han snoozar i soffan bredvid och väntar på desamma fast att jag ska fixa. Vart är pizzabudet när man behöver det?

4 reaktioner på ”GOLDEN

  1. Jag gillar också växten svärmorstunga. Visste inte att man kunde dela dem så för att föröka dem? Jag har klippt av blad och satt dem i vatten för att sedan plantera om dem när de fått rötter. Då kommer det upp nya små ”tungor” efter ett par veckor :)

  2. Älskar fotona. Det ser ut som att du har fotat av dem från en tidning när de blir sådär gryniga. Assnyggt!

    Förresten. Jag har ett skitbra tips till dig!
    Om man som jag, är tokig i märkesvaror och kvalitet, finns det en undersökningssite, där man gör undersökningar som man får betalt för i form av poäng som man sedan kan shoppa för. Allt från Kay Boyesen till KitchenAid produkter finns.
    Perfekt för såna som mig som inte riktigt har råd att köpa sånt annars. Prylarna man plockar ut blir alltså helt gratis! Jag hittade länken här. Där står all info man behöver veta. http://goo.gl/BepLJk

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.