HOME SWEET HOME

Tidig_Morgon_04Under alla år som jag har varit tillsammans med Englishman har han varit expert på att hitta på fina presenter från sina resor. Genom åren har jag fått allt ifrån böcker till smycken. Till och med ett par skor har han kommit hem med någon gång. Det har verkligen varit en uppskattad grej med alla hans resor eftersom det aldrig är speciellt kul när han är borta.

Nu när jag har varit ute och rest i år har jag försökt att ta efter hans generösa ådra. Idag köpte jag en riktigt fin grej till honom som jag vet att han verkligen vill ha. Den ligger i den här svarta påsen och om jag hinner fota i dagsljus i morgon ska jag visa vad som ligger i.

3 reaktioner på ”HOME SWEET HOME

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.