HUR HITTAR JAG TILL DITT GAMLA ARKIV?

Old_Archive_01 Old_Archive_02 Old_Archive_03

I och med bloggflytten har det dykt upp en och annan fråga om man kan hitta mina gamla inlägg någonstans. Alla tips på typsnitt, recept, gamla illustrationer och år av superintressant dokumenterande som man kanske fortfarande vill hitta. Min plan var att flytta över allt hit, men det skulle ta sådan enorm plats att jag nu bestämt mig för att ha kvar allt där det ligger nu. Det kommer aldrig att försvinna och är det så att man någon gång vill gå tillbaka och titta är adressen smam.blogg.se.

3 reaktioner på ”HUR HITTAR JAG TILL DITT GAMLA ARKIV?

  1. Ett tips till. Jag hade bokmärkt vissa länkar men de funkar ju inte längre. Så istället för att leta i arkiv så ändrar man ju bara smäm.se/länk till smam.blogg.se/länk

    Haha så sur att jag inte fattade det direkt! :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.