I AM A CHILD OF GOD

I slutet på mars nästa år blir vi en till i familjen. ❤️ Hela hösten har jag mått rätt kasst och sovit som aldrig förr men nu har det äntligen vänt. Har varit på ultraljud och gått in i vecka 20 men det känns fortfarande helt overkligt. Kan inte fatta att det växer en liten bebis i magen. :’) Känns fantastiskt roligt och spännande och är så tacksam till Gud. 

Alfie och Stellan ska bli storebröder och pussar på magen och pratar med bebisen varje dag. Ska verkligen bli kul när vi får träffas, vi längtar så!

30 reaktioner på ”I AM A CHILD OF GOD

 1. Grattis!

  Kanske konstig fråga. Eller ja det är det. Men varför vill ni ha ett till barn? Alltså det är väl egentligen inte en fråga riktad specifikt till er familj så. Har bara svårt förstå varför vissa vill ha 3 eller fler barn när man redan har två barn (som då har ett syskon).
  Nyfiken på vad som driver vissa till stora familjer. Beror det på tryggheten man själv kände/inte kände som barn med står syskonskara/ensambarn tex?

  Jag vet ju att jag har en cynisk syn på barn iom att världen redan är överbefolkad så därför har jag nog svårt att fatta :D
  Förstår dock skillnaden på 0 barn och att vilja ha ett barn. Eller två. Så dem har syskon :)

 2. Skönt att det har vänt lite med den förlamande tröttheten! Hoppas du ska få må prima resten av graviditeten nu! Grattis också såklart. :) ❤️

  1. Tack :) Ja, det är så märkligt. Som på en dag bara slog det om och jag hade all energi i världen att städa hela huset.

 3. Åh blev alldeles tårögd, det har jag inte alls anat (men det kanske man inte borde heller…) MILJONER grattis, vilken lycka! Ska bli så himla roligt att få följa, det där med att baka fina barn verkar ni ju kunna ☺️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.