I WAS LOST BUT NOW I’M FOUND

My_Office_02December månad från min konstkalender 2016. Finns att ladda ner här.

Detta inlägget är till dig som undrar mer om hur jag hittade Gud. Finns inget jag hellre pratar om :D För att förklara kort så har jag varit kristen i hela mitt liv. I teorin har jag alltid trott på Gud och han har betytt allt i mitt liv, men om jag ska vara helt ärlig så har jag inte alltid varit jättepeppad på att prata om min tro. Nästan så att jag ibland har skämts för att berätta det. Ju närmre Gud jag har kommit nu desto mer har jag förstått hur långt borta från honom jag har varit. Han har alltid stått utanför mitt hjärta och velat komma in, jag har bara varit för upptagen för att faktiskt söka honom.

Men så kom det där mötet i Jerusalem 2013. Det vände upp och ner på hela mig och jag började få en längtan att söka honom. Det står i Biblen i Markusevangeliet 7:7 ”Bed och ni skall få, sök och ni skall finna, bulta och dörren skall öppnas för er.” Så jag började be till Gud att ge mig en hunger efter honom och läsa Bibeln varje dag. Det var ganska trögt i början och jag började med några verser. Har Bibelappen på min iPhone så jag läste dagens vers varje dag.

Så förra sommaren var jag på en fest hemma hos min svägerska och träffade en bekant som jag inte sett på länge. Vi började prata som man gör om sommaren om vad man haft för sig osv. Blev så förvånad för hennes svar var att hon fått möta Gud och att han betyder allt för henne. Hennes passion när hon berättade om det fick hela mig att tänka: DET DÄR MÅSTE JAG OCKSÅ FÅ TAG PÅ.

Sedan var det som om Gud hittade mig. Jag var på ett bönemöte tillsammans med några vänner i oktober förra året och under tiden jag bad kom jag att tänka på mitt möte i Jerusalem 2013. Jag började storgråta och fick möta honom igen. Då var det som att han kom och aldrig gick igen. Varje dag sedan dess har jag gråtit av tacksamhet för att han är så god. Vill bara berätta för alla om hans kärlek. Han är det bästa som hänt mig och min bön är att du som läser detta och har en längtan att få möta honom ska få göra det.

12 reaktioner på ”I WAS LOST BUT NOW I’M FOUND

  1. Så fint att du delar med dig! Känner mig själv lite vilsen i min tro och det känns ibland som jag ”tappat kontakten” med Gud, men det var väldigt värdefullt för mig att få höra din berättelse <3

    1. Önskar dig en fantastisk jul! Tror absolut att du kommer att hitta kontakten igen :) Detta var till dig ❤️ Kram!

  2. Åh, inget är en slump! Just du skulle komma och be med oss. Längtar efter att få möta Gud ännu djupare med dig.

  3. Could you put a translate button on your blog? I really love the general appearance and I’m quite interested in your posts, but I’m brazilian and I can only speak english, spanish and some italian, despite my native language. Does the title is from a Falling in Reverse song? I know, long shot.

    1. Hi :) I have a google translate option in my right menue, and if you are on an iphone it’s at the very bottom of every post if you click on the posts :) Thank you, hope you enjoy it.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.