IMAGES OF CHRISTMAS

Insta_Tree_01   Insta_Tree_02Insta_Tree_03Insta_Tree_04Insta_Tree_05Igår satte jag upp en julgran på väggen med hjälp av några favoritfoton från året som gått. Många av bilderna är från Instagram och några andra från telefonen som jag ville spara analogt. När julen är över tänkte jag sätta in dom i Alfie och Stellans fotoalbum.

Den här julen tänker jag verkligen ta det lugnt och försöka fixa så mycket julstämning som det bara går. Håller på med stök och bakar så mycket jag orkar. Vill inte att julen ska komma utan att jag har hunnit lyssna färdigt på julmusiken. Vill också ge Alfie och Stellan samma juliga traditioner som jag har vuxit upp med. Kommer eventuellt vara helt trött på julen när den är slut, men just nu känns det bra med full julkänsla redan den 8:e december :D  Näst på min jullista: baka pepparkakor.

 

« »