INSPIRED BY MY 5 YEAR OLD

Lämnade Alfie på förskolan för sista dagen innan sommarlovet imorse och fick en bunt med teckningar att ta med mig hem från terminen. De festa var skattkartor men mitt bland alla låg ett robotmonster som han visade för mig.

Ögon, hår och tänder med grön päls, berättade han. Jaa, nu såg jag ju precis. 

Så skissade mig ett eget monster inspirerat av hans som han ska få när han kommer hem. Orginalet blev läskigare. Det ska vi spara.

5 reaktioner på ”INSPIRED BY MY 5 YEAR OLD

  1. Så himla skoj, jag gjorde det nån gång också, superkul! Och jag vet att jag tipsat nån gång om en kvinna som gjorde collabs med sin dotter som är helt fantastiska. Hon gör ett ansikte och dottern gör en kropp, kul!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.