INVENTERING AV LJUS

Advent_14_03 Advent_14_02 Advent_14_11Igår inventerade jag julsakerna här hemma för att se om jag behövde köpa till ljus eller stjärnor till något fönster. Det är första gången vi pyntar här och det finns fler fönster här än i förra huset. Att jag aldrig lär mig att man måste göra sådant mycket tidigare egentligen, annars kan man ju glömma att det finns något fint kvar. Men jag gjorde faktiskt jordens fynd. Snubblade över de här jättesöta ministjärnorna på IKEA. Tre stycken för 9 (!) kronor. Köpte ett paket till Alfie och ett paket till Stellans rum.

3 reaktioner på ”INVENTERING AV LJUS

  1. Fiiint!

    Och åh du har murgrönor i försntret <3 Hur gör du för att hålla de vid liv? vad är hemligheten? Älskar murgrönor men när jag skaffar såna så får antingen spinn eller dör :/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.