LADY BLUE

Lady_Blue_01 Lady_Blue_02
Lady Blue. Watercolor, ink and fine liner on watercolor paper. Sara Woodrow, 2015.

Förra veckan gjorde jag ju ett gäng akvareller som jag skickade med alla beställningar från min shop. En liten överraskning i form av en originalmålning när man öppnade sitt brev. Den här Ladyn hamnade till en lovely lady i England som hette Emily. Hoppas att hon blev överraskad och glad :)

Den här helgen ska vi fira Stellan. Han fyller två år på söndag och jag har ingen aning om vart tiden har tagit vägen. Jag köpte en present till honom från H&Ms webshop för 8 dagar sedan och för 7 dagar sedan fick jag ett mail om att den var skickad. Har spårat paketet och senaste uppdateringen var då mailet skickades att den behandlas av posten. SÅ IRRITERANDE ATT DEN INTE HAR KOMMIT ÄN. Samma grej hände förra gången jag handlade därifrån. De sa att den skulle levereras ett visst datum men inte fick jag något paket förrän 3 dagar senare. Därför tänkte jag att jag skulle vara ute i god tid den här gången. Hallå!! Skickar de grejerna från andra sidan jorden eller vad sjutton är det frågan om?

5 reaktioner på ”LADY BLUE

  1. Hi, I am the lucky lady that got Lady Blue, it was a lovely surprise. My flowers print looks perfect on my lounge wall and my daughter was very pleased to put Lady Blue on her wall as she liked it so much when she was it (she is 8). Thank you very much, your pictures brighten my home ? Emily

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.