MAKING MEMORIES

Någon minut bilfärd från vårt hus ligger det en väldigt trevlig godisaffär. Helt ute i ingenstans kan en tycka, men tur för oss. Faktum är att det tog nästan 1,5 år innan jag ens var inne i den där affären. Jag tänkte att det säkert bara var skabbigt och hårt godis. Och om det mot förmodan skulle vara fräscht ville jag inte introducera affären till barnen i onödan. Det är nog med tjat om godis som det är.

Men så kom dagen för några veckor sedan då vi bestämde oss för att åka dit och titta. Jag vet inte om det var bra eller dåligt såhär i efterhand, vi kom nämligen till godishimlen. Tänk er alla goda sorter man kan föreställa sig + allt nostalgiskt godis man kommer ihåg från man var liten. Lägg sedan på att allt var färskt och renligt. Jag som kanske gillar tre sorter när jag plockar smågodis hittade säkert fem här ;)

Så idag tog jag alltså med mig apekatterna hit för att köpa godis. En grej var hade vi bestämt innan, men två grejer blev det innan vi kom ut. Stellan valde ett kinderägg och en dumleklubba. Alfie valde en zooklubba och några karameller. Jag minns så väl utvalda stunder i godisaffärer från när jag var liten. Jag tänker att Alfie och Stellan skapar barndomsminnen nu.

« »