Idag lanseras ett gäng produkter som jag har designat för Me and My House Store, som är en webshop med fokus på kvalitétsprodukter, presenter, inredning mm med ett kristet budskap.

De första produkterna kommer som servetter, posters (50×70 cm och A3) och stora kort (A5) i två olika varianter. Illustrationerna är ritade för hand i en linje utan att lyfta pennan. Inspirationen till det första motivet är hämtad från Jesaja 49:15, där symboliken speglar den enorma kärlek en moder känner för sitt barn och den kärleken är ännu större hos vår Fader i himmelen. Det andra motivet är inspirerat från Jesu bergspredikan i Matteus 5:8, där symboliken speglar hjärtats insikt och att vara andligt vaken med de två ögonen inuti hjärtat.

Här är några bilder:

Det känns fantastiskt kul att få jobba med Josephine och gänget på Me And My House. De har otroligt hög kvalité på alla sina produkter och har som mål att alltid hitta de bästa villkoren, ekologiskt etc. Verkligen en ära att få ha min design hos dem!

Jag vet att det är typ årets varmaste dag (jippi!), men vill du ha en svalkande paus inne rekommenderar jag att kika in på deras sida nu, nu, nu! :)

För att se alla produkter, klicka här.