MONDAY FLOWERS AND GIFTS FROM LOVERS

Gifts_01 Gifts_02 Gifts_03 Gifts_04 Gifts_05Idag har varit en speciell dag här hemma. Englishman har kommit hem efter att ha varit borta nästan hela maj. Första långa resan efter att ha varit hemma med oss i över ett år. Det har kanske kommit till någon ny läsare sedan dess… Min man jobbar som producent och kameraman och reser vanligtvis runt i hela världen och gör tv. Förra året var han pappaledig och därmed hemma med oss varje dag. För tre veckor sedan åkte han iväg på sin första långa resa och jag trodde att jag skulle gå sönder av saknad. Sedan har vi ju även två små knattar som även de saknat sin paps. Blev väldigt sentimentalt när han kom hem idag med presenter och pussar.

Vill aldrig att han åker igen.

Efter att barnen somnat i kväll gick jag ut och hämtade in blommor från trädgården. Älskar att kunna gå ut på kvällen och det fortfarande är ljust, btw. Tog in några blommande rabarber och ett gäng underbara blålila blommor. På sista bilden syns även mitt nya halsband som jag fick i present. :)

« »