MORE ABOUT MY FAITH

john_3_36Lördag kväll och jag väntar på att Englishman ska komma ner från nattningen av the kids. Helgen är halvvägs och dagen idag har bara gått åt till att vila. Återhämtat mig från veckan som gått. Nästa fredag är ledig som vanligt, men vad som inte är vanligt är att Awakening Europe börjar då.

Har sett fram emot detta i ett år och kan inte fatta att det är nästa vecka. Englishman var där när det var i Tyskland förra året och han kommer att jobba med det i år igen. Blir första gången jag går på ett av hans ”gigs”. :) <3

Någon som tänkt att gå dit?

För ett litet tag sedan fick jag en förfrågan om att skriva mer om min tro och utveckla vad jag menar när jag skriver att jag ägnar mig åt annat än att kolla på filmer, serier, sociala media etc. Det är något som har vuxit fram efter att jag har spenderat mer tid tillsammans med Gud. Innan jag fick tag på det på riktigt var jag varken speciellt sugen på läsa Bibeln eller be länge, men jag hade absolut en längtan efter att få tag på Gud.

Jag började med att lägga tid på att faktiskt söka efter honom. Började med att be ”Gud låt mig få tag på dig på riktigt”. Jag läste Bibeln varje dag och fick tag på små klipp på Youtube om andra som fått tag på honom. Det var väldigt trögt till en början, men när jag väl fick tag på det var det som att inget annat drog i mig på samma sätt som tidigare. Inte så att jag inte haft eller trott på det tidigare. Det har jag absolut.

Han blev helt plötsligt det viktigaste och det vackraste av allt. Jag kunde inte för mitt liv förstå hur någon kunde bry sig och älska mig så otroligt mycket. Mig liksom? Det ligger en enorm kraft i namnet Jesus, han kan förändra ett hjärta på en kväll!

”That is why whoever accepts and trusts the Son gets in on everything, life complete and forever!” Joh 3:36 (MSG)

« »