MY BIRTHDAY ?

Vaknade med pannkaksfrukost och presenter igår morse. Det var nämligen min födelsedag. Nu har jag nästan tappat räkningen, men förra året var 35 så jag får ställa in mig på att vara 36 nu. Känns inte helt fel ändå.

Fick den här fina kruka av Alfie och Stellan, som de tydligen hade valt helt själva?! Måste säga att jag blev jätteimpad. Något år har det valt världens bästa mamma-kopp, så detta kändes ju som en lyxig trendsetter-present i jämförelse! Den kommer jag att plantera kryddor i till sommaren.

Efter att barnen slutade skolan åkte vi till stan för att fira med mer fika. Vi gick till nya Espresso House i Forum-gallerian. Det var första gången jag var där och riktigt mysigt var det. Hade visserligen nog varit lika mysigt på Max, som barnen helst ville gå till! Har kommit fram till att skatterna inte ligger i alla saker eller ställen vi har här på jorden. Skatterna finns i alla ord som utgår från Guds mun. I min familj. I att finna den sanna kärleken och sprida den vidare!

« »