NOBODY IS EVER GOING TO NOTICE

Holy_Spirit_Come_01Mitt liv har förändrats så mycket sedan jag fick mitt nya hjärta (mötte Jesus på ett sätt som vände upp och ner på hela mitt liv). Det har tagit lite tid bara att försöka förstå allt som har hänt, men om jag ska försöka förklara så känns det som att jag har fått tag på den helige Ande. Och hur jag nu ska förklara det är utanför mitt huvud. Det går helt enkelt inte att förklara bättre än att uppleva det själv.

Varje person som har tagit emot Jesus har helige Ande inom sig. Jag har bara inte förstått hur mycket han betyder förut och det har gått upp för mig varför jag inte har varit lika öppen med min tro tidigare. Varför det har känts som att jag har kämpat så mycket själv med att försöka göra allt rätt. Jag hade missat hela poängen känns det som.

Nu när jag har fått tag på det finns det inget jag hellre pratar om. Vill bara att alla jag träffar ska få uppleva hans obeskrivliga kärlek och nåd. Och ju mer jag tänker på det, desto knäppare låter det :) Men skulle aldrig byta ut det mot något annat i hela världen.

”Men när den helige Ande kommer över er, skall ni få kraft och bli mina vittnen i Jerusalem och i hela Judeen och Samarien och ända till jordens yttersta gräns.”
(Apg 1:8)

« »